Overzicht van Achterhoekse Vlag

Geboorteposter Achterhoekse vlag

Geboorteposter Achterhoekse vlag jongenGeboorteposter Achterhoekse vlag meisje

Een persoonlijke geboorteposter op A3 formaat met de Achterhoekse Vlag als aandenken aan de geboorte van bijvoorbeeld uw (klein)kind, neefje, buurmeisje. Heel leuk om dit persoonlijke exemplaar als kraamcadeau te geven! Het papier is hvmc silk 170 gr/m2.

Prijs: € 11,95 per exemplaar. Levertijd circa 5 werkdagen.

Bestellen: kies je uitvoering

Wijndoos Achterhoekse Vlag

Wil je jouw relaties verrassen met een lekkere fles wijn, maar wil je geen standaard wijndoos? Bestel dan deze wijndoos met de Achterhoekse Vlag. Al vanaf 5 stuks te bestellen. Deze wijndoos (geschikt voor één fles) heeft een formaat van 80 mm x 80 mm x 334 mm hoog. De dozen worden plano en reeds geplakt geleverd, door de handige auto-lock bodem hoef je ze zelf alleen maar nog op te zetten.

Wijndoos Achterhoekse vlag

Natuurlijk kan je deze mooie geschenkdoos ook gebruiken om er bijvoorbeeld bonbons, pepermuntjes, paaseitjes, sokken of Achterhoekse producten in te verpakken.

Prijs: vanaf € 1,10 per exemplaar. Levertijd circa 3 werkdagen.

Bestellen

Ansichtkaarten Achterhoekse Vlag

Ansichtkaarten Achterhoekse vlag (wenskaarten)

Een leuk kaartje per post verzenden om te laten weten dat je aan iemand denkt. De set bestaat uit 8 verschillende ansichtkaarten uit de categorie Achterhoekse Vlag Algemeen. Formaat van de ansichtkaarten is A6 (148 x 105 mm).

Een kaartje verzenden is een kleine moeite, maar wordt door de ontvanger vaak enorm gewaardeerd.

Levertijd circa 3 werkdagen.

Bestellen

Ansichtkaarten Achterhoekse Vlag Geboorte

Ansichtkaarten Achterhoekse Vlag Wenskaarten Geboorte Jongen Geboorte Meisje Baby

Een leuk kaartje per post verzenden om iemand te feliciteren met de geboorte van zijn of haar baby. De set bestaat uit 8 verschillende ansichtkaarten uit de categorie Achterhoekse Vlag Geboorte. Formaat van de ansichtkaarten is A6 (148 x 105 mm).

Een kaartje verzenden is een kleine moeite, maar wordt door de ontvanger vaak enorm gewaardeerd.

Levertijd circa 3 werkdagen.

Bestellen

Geschenkdoos Achterhoekse Vlag XXL

Wil je jouw relaties verrassen met een bijzonder geschenk, maar wil je geen standaard verpakking? Bestel dan deze geschenkdoos met de Achterhoekse Vlag. Al vanaf 5 stuks te bestellen. Deze geschenkdoos heeft een formaat van 140 mm x 140 mm x 260 mm hoog. De dozen worden plano en reeds geplakt geleverd, je hoeft ze zelf alleen maar nog op te zetten.

Geschenkdoos  giftbox Achterhoek

Je kan deze mooie Achterhoekse geschenkdoos gebruiken om er bijvoorbeeld bonbons, pepermuntjes, paaseitjes, sokken, een babyromper of Achterhoekse producten in te verpakken.

Prijs: vanaf € 1,35 per exemplaar. Levertijd circa 3 werkdagen.

Bestellen